09.04.2013

Pe "plantatie" / campania vALLuntar pune "V"-ul in VERDE

Nu se putea sa fie o zi mai insorita ca sambata , 7 aprilie. 20 de grade in aer, soare cat cuprinde, cateva maini bune de oameni inarmati cu lopeti, sape si manusi (inflorate foc), era timpul perfect pentru a concretiza eforturile celei de-a doua editii a campaniei organizate de Editura ALL in parteneriat cu RomSilva si Aqua Carpatica. (despre v-am povestit cu ceva timp in urma)


Ne-am intalnit , baieti buni si fete harnice, in parcarea din fata Casei Presei Libere si am pornit catre un loc bine ascuns in mijlocul padurii din Caldarusani unde ne asteptau cuminti, unul langa altul, puietii ce urmau a fi plantati.


"-Snap your fingers and let's get to work!" Sapa, fixeaza, taseaza, mai pune pamant, mai taseaza o data aaaand voila! , unul dupa altul, copaceii nostri au inceput sa fie insirati in linie si sa se bucure de noua casa.


A fost o dimineata plina de zambate si fotografii, voie buna si verdeata! Inca o data multumiri tuturor celor implicati si sper sa ne revedem la anul.


Mai multe fotografii puteti gasi AICI!!!


P.S.: Recenziile care mi-au dat ocazia sa particip la sambata de plantat au fost pentru confesiunea/introspectia "Portretul unui barbat imatur" a lui Luis Landero si cartea care imbina viata traditionala romaneasca cu sci-fi-ul "Intoarcerea" lui Viorel Zaicu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu