01.01.2013

Moonlight Breakfast @nou9 - good jazzy vibes


Intr-o duminica friguroasa, cu castile pe urechi am iesit de la metrou, m-am intalnit cu cativa prieteni si am pornit entuziasmati sa ascultam albumul de debut al celor de la Moonlight Breakfast.


Intr-un cadru artistic, printre picturi si obiecte de decor handmade, ne-am potolit setea cu un pahar de rose si foamea de muzica buna cu un recital unplugged.


Aflat la adresa Aviatorilor 9, nou9 este: "un spatiu de libera exprimare si boemitate contemporana pentru evenimente socio-culturale, centrat pe manifestari muzicale, artistice si educative. Pe scurt: nou9, alternativ este si galerie de arta si instalatii vizuale si mini cinematograf si ceainarie si cocktail-bar si meeting point si workshop venue si spatiu de auditie muzicala. nou9 este atitudinea." dupa cum reiese din descrierea de pe pagina lor de Facebook.


In concluzie ne-am simtit foarte bine si promitem sa revenim cu prima ocazie pentru a ne lasa cuprinsi de atmosfera boema de la nou9. Mai multe poze puteti gasi AICI!!!


Poate vrei sa schimbi registrul vocal cu ceva mai dinamic precum dubstepul si drum.n base-ul de care ne-am bucurat in vara la Subsonic Festival..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu