17.01.2013

B recomanda - sfarsitul lumii, rate ucigase si fericire

Tot surfand netul asta mare si tot primind o gramada de invitatii ba la diverse evenimente , ba la expozitii , recomandari de cafenele, restaurante si baruri, ba chiar filme si carti, m-am gandit sa pun pe "foaia" blogului cateva dintre ele, cele pe care le consider eu demne de vizitat/vazut. Astfel pot sa spun ca s-a nascut rubrica asta mica. intitulata: B recomanda.



Daca iti plac comediile si ti-a trecut prin cap macar o data ca lumea s-ar fi putut sfarsi pe 21 decembrie anul trecut, atunci cu siguranta vei savura fiecare moment din "This is The End". In timpul unei petreceri gazduite de actorul James Franco, Seth Rogen, Jay Baruchel si alte "celebritati" sunt pusi fara in fata cu nimeni alta decat apocalipsa. Imagineaza-ti o gramada de actori de comedie in situatii care mai de care mai hilare si astfel rezulta o comedie siropoasa, imprevizibila si demna de asteptat pana in iunie cand va exploda pe ecranele tuturor cinematografelor din lume. Din distributie mai fac parte si Emma Watson, Paul Rudd, Jonah Hill si altii. Mai jos aveti trailer-ul.



Olandezii Paul Baumer si Maarten Hoogstraten formeaza duo-ul electro dance Bingo Players. Dupa ce in 2010 si-au format propria casa de discuri, Hysteria, au lansat single-ul "Cry (Just a Little)" . Acesta foloseste un sample din melodia "Piano in The Dark" a Brendei Russell si va poate suna familiar avand in vedere ca a fost folosit si de Flo Rida in single-ul sau "I Cry". Dar nu asta vroiam sa evidentiez astazi ci sa aduc in prim-plan melodia "Rattle" sau mai bine zis videoclipul versiunii realizate de cei doi dj alaturi de East Far Movement, "Get Up". O banda de rate ii vine de hac unor gangsteri de cartier. Trebuie sa-l vedeti ca sa va convingeti ca nu e bine sa va puneti rau cu niste rate, iar sfarsitul e...de-a dreptul freakish.



Avand in vedere ca vremea nu tine cu noi, ceata asta brr, simt nevoia de un ceai aromat intr-un cadru boem. Perfect pentru asta este Acuarela - bistro de arte aflata in cadrul Galeriei Imbold pe strada Polona nr.40.

Acesta este un spatiu in care arta si socializarea se impletesc de minune, iar asta pot spune doar uitandu-ma la pozele realizate de cei de la metropotam in cadrul galeriei si al bistroului.

Camarute cu pereti din caramida, lustre in forma de galeti, canapele comode si mese-tambur, acestea sunt doar cateva elemente ce compun atmosfera de poveste din cadrul locatiei.
Acuarela nu este inca un spatiu inaugurat, aceasta se va intampla pe 31 ianuarie cand incepand cu ora 20 va avea loc vernisajul "Materie si spirit" a lui Misha Diaconu, insa pana atunci va puteti delecta cu exponatele galeriei. Enjoy!

Despre fericire au fost scrise mii de pagini, astazi am dat peste un articol care zice clar "Prefa-te pana-ti iese". "Studiile mai vechi au arătat că acţiunile şi stările noastre se generează reciproc. De exemplu, noi zâmbim când suntem fericiţi, dar unele cercetări au arătat că cei care se prefac că-s fericiţi zâmbind mereu se simt într-adevăr mai fericiţi." . Ce ziceti de lucrul asta? In uraganul nebuniei din zilele noastre, cred ca nici nu trebuie sa ne caznim mult pentru ca ne-am obisnuit deja sa purtam masti. Cateodata masca fericirii e purtata atat de bine incat se contopeste cu realitatea si astfel devii cu adevarat fericit, cel putin cam la aceeasi concluzie au ajuns si cercetatorii americani. Sa incepem sa zambim, zic. Articolul il gasiti aici,pe pagina celor de Vice.

Sfatul lui B "Spune adevarul chiar daca vocea iti tremura".

In speranta ca veti reveni si maine pentru o bucata de noutate ma gandesc sa va prezint o trupa electro-urban care suna foarte, foarte bine. O zi faina tuturor.

P.s.: poate vrei sa asculti ultimul album semnat Bruno Mars. Despre el poti gasi mai multe AICI!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu