21.07.2012

New video: No Doubt - Settle Down



Fresh out the box, cel mai nou videoclip semnat No Doubt, a vazut lumina internetului in seara asta. Cantecul este primul single de pe noul lor album: "Push and Shove" gata sa loveasca rafturile magazinelor de specialitate pe 25 septembrie.

 

Videoclipul este colorat, cu aer jamaican si imbranceli de concert punk. A fost regizat de Sophie Muller, care si-a pimprastiat magia si asupra videoclipurilor “Don’t Speak” si “Underneath It All.” Versurile sunt usor nostalgice insa puternice, facem curatenie in mizeria din mintile noastre puerile, pline de superficialitati si de data asta ne lipim de un lucru serios.

 

E energic, e fun and catchy, e o explozie de artificii, culori si veselie. Gwen arata de milioane la cei 42 de ani(!!!!) ai sai si are un stil super kawaii. Dupa 11 ani de pauza de la ultimul album de studio, "Rock Steady", No Doubt revine promitator de bine. Fanii de pe Vevo sunt deja pe "cloud number 9". Pana si Gaga a twitter-it despre lansarea videoclipului. Aici puteti gasi si un making of the video. Imi place break-ul de pe finalul melodiei, imi da un setiment bizar de visare - circ, ska music, nopti fierbinti de vara, artificii, oameni ciudati si fun si cerul asta cu copaci ce se-nvarte si se-nvarte.

 

Vara e in toi. Trage-ti blugii rupti pe tine, pune-ti snickersii-n picioare si-o sapca-ntr-o parte si lasa-te cuprins de ritm!!! Enjoy!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu