08.07.2012

Keep an "I" ON pt. 1ne



Lumea e in continuare miscare si trend-urile se schimba cu viteza luminii. Salut, sunt Andrei si de azi mi-am propus sa va aduc bucati saptamanale de cantece fresh, potentiale hituri. Fie ele electro, RnB, pop sau indie, sunt nou noute in topurile internationale si daca la noi la tv n'or sa apara prea curand, macar online sa faca valva! :)

  Martin Solveig - The Night Out

Prima oprire o facem in UK Charts, unde pe locul 36 debuteaza simpaticul Martin Solveig cu noul single "The night out". Dj-ul francez ne-a obisnuit in ultimii ani cu melodii electro-corky precum: "C'est la vie", "Hello" si "Big in Japan". Deja aflata pe locul 5 in UK Dance Chart, piesa de fata e un potential hit de pus la crapatul zorilor pe plaja cand se infiripa idile de vara.

 

  Karmin - Brokenhearted

 Sarim peste Atlantic pentru a sarbatori prima saptamana de number one in Billboard Dance Club/Play a duo-ului Karmin. Piesa "Brokenhearted" o detroneaza pe J.lo si al ei "Dance again". Karmin este format din Amy si Nick care si-au castigat popularitatea pe Youtube dupa ce au postat cover-ul piesei "Look at me now"(Chris Brown) care ulterior a aparut pe blogul lui Ryan Seacrest. Single-ul de debut e un pop-dance a la Katy Perry despre o fata care ...of...off...nu vrea sa aiba inima ranita (in noaptea asta).

 

  Azealia Banks - 212

 Astazi se lanseaza in US albumul de debut semnat Azealia Banks. Rapperita in varsta de 20 de ani s-a facut remarcata dupa ce a condus "Cool List" a anului 2011 din revista "The New Musical Express" din UK. Single-ul "212" (codul postal al zonei din Harlem unde a crescut cantareata) a ajuns pe locul 3 in topurile UK Indie si UK RnB. Michael Cragg de la "The Guardian" a laudat cantecul: "incredibil...uimitoare 3 minute jumatate de atitudine". Put 'ur guns up!

 

  Alex Clare - Too Close

 Nu stiam despre Alex Clare ca a fost pentru un an de zile iubitul lui Amy Winehouse , timp in care ea frecventa "The Hawley Arms", bar in care el canta si lucra. In 2011, albumul sau de debut nu a avut succesul scontat si Alex a fost abandonat de casa de discuri "Universal Island"(UK). Anul acesta faptul ca single-ul "Too Close" a aparut in reclama pentru Internet Explorer 9, a insemnat o renastere pentru cantautor. A ajuns pe prima pozitie in topul oficial din Germania, locul 4 in Uk Charts si deocamdata pe 48 in Billboard Hot 100.

 

  Grouplove - Tongue Tied

 Ultima propunere de astazi este formatia rock Grouplove din USA, formata in 2010. Single-ul "Tongue tied" se afla saptamana asta pe locul 5 in Billboard Heetseekers si pe locul 3 in Alternative Songs. Cantecul apare intr-o reclama Apple IPod Touch din 2011. Zic sa tinem un ochi si pe ei.

 

 Published here.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu