21.07.2012

Keep an "I" ON Pt. 6ix



Iar ne-a lesinat caldura pe toti si atarnam cu berile in mana pe la terase. Haine colorate, fete zambitoare, vorbe ,vorbe ,vorbe si multa agitatie, insa sub toate astea zace un strat crocant de plictiseala. Aceleasi melodii overrated se aud peste tot, de la cluburi si baruri pana la radiourile taximetristilor si soneriile telefoanelor. Ma asez confy in fotoliu si cu laptopul in poala, incep sa savurez un fresh de muzica.

Aiden Grimshaw - Curtain Call

Aiden e un cantautor britanic, in varsta de 20 de ani, care a participat la a 7a editie a show-ului X Factor. In momentul de fata e pe punctul de a-si lansa primul album intitulat "Misty Eye" de pe care a extras ca un al 2-lea single melodia de fata. Primul single, Is This Love a debutat pe locul 35 in UK Singles Chart. "Curtain Call" mentine atmosfera intunecata asezata de primul single dar vocea lui Aiden ofera frumusete, un calm capricios si obsedant. Este o mare surpriza de la unul din cei mai noi artisti din Marea Britanie.

 

Parov Stelar - Nobody's Fool feat. Cleo Panther

Pentru cei care nu au auzit de Parov Stelar pana acum (rusine!), Parov Stelar aka Marcus Füreder (nascut la 27 noiembrie 1974) este un muzician , care traieste si lucreaza in Linz, Austria. El este cunoscut ca artist atat alaturi de trupa sa - Parov Stelar Band - cat si cand activeaza ca DJ la nivel mondial. Parov Stelar este capul casei de discuri Etage Noir Recordings. Cu stilul sau inconfundabil, un amestec de jazz, swing samples si muzica electronica, Parov Stelar si-a asigurat pozitia de unic in lumea muzicii. A lansat 8 albume incepand cu "Shadow Kingdom" in 2001 si ajungand pana la "The Princess" lansat anul acesta in aprilie, album de pe care a fost extras ca single si melodia de fata. Un tour-trailer al turneului de anul acesta, puteti gasi aici. Wow, ce atmosfera!!!

 

Jessie Ware - Wildest moments

Despre Jessie Ware am amintit intr-o editie trecuta a rubricii Keep an "I" ON iar de data asta revin asupra celui de-al 3-lea single promovat de pe albumul "Devotion", pe care personal il astept sa apara luna viitoare, cu mare nerabdare. Cu eleganta, rafinament si o linie melodioasa ce combina beat-urile adanci cu timbrul cald al vocii sale, Jessie ma transpune, la fiecare ascultare, intr-o lume paralela, ma face sa simt exact ceea ce simte si ea prin melodiile sale. Fascinant!

 

Kimbra - Two way street

Kimbra e originara din Noua Zeelanda, cu totii o stim din colaborarea cu Gotye pentru "Somebody that i used to know", insa nu putini sunt cei care nu stiu ca ea a debutat anul trecut cu albumul "Vows" ce a atins locl 5 in topul Neo Zeelandez si locul 14 in Billboard 200. Stilul ei a fost descris ca fiind : "smoky soul, flights of dazzling invention and intricate layers of deeply felt emotion". Melodia de fata este al 5-lea si ultimul single ce promoveaza albumul, dupa "Settle down", "Cameo lover", "Good intent" si "Warrior". Coloratul videoclip a fost regizat de veteranul Matthew Rolston si este o fantezie tematica ce iti incanta privirea si in care se regasesc o padure magica, artificii, un tanar chipes si o Kimbra ce-mi aduce aminte de Alba ca Zapada.

 

Kendrick Lamar - Swimming Pools (Drank)

Kendrick Lamar (nascut pe 17 iunie 1987) este un cantaret american de hip-hop din Compton, California , in prezent semnat la casele de discuri Top Dawg, Aftermath si Interscope. Lamar este unul dintre membrii grupului de hip-hop Black Hippy. A intrat in atentia publicului ,pentru prima data, dupa lansarea celui de-al patrulea "mixtape" , Overly Dedicated , in 2010. In 2011, albumul sau, Section.80, a fost lansat exclusiv prin iTunes si a ajuns instantaneu sa fie clasificat topul celor mai tari "digital hip hop releases" ale anului. Melodia de fata , un single de pe viitorul lui album de debut semnat Interscope , "good kid,m.A.A.d. city" , abordeaza subiectul abuzului de alcool. Kendrick explica: "Unora dintre oameni le place modul in care alcoolul ii face sa se simta / Unii oameni vor sa-si inece durerile." Kendrick empatizeaza cu cei care beau si intelege starea pe care ti-o dau primele shot-uri date pe gat: muzica suna mai bine, fetele par a fi mai prietenoase si prin urmatoarea bautura si urmatoarea dupa, va ajunge mai aproape de "sentimentul de libertate atunci cand vine vodca."
 
Wow, asta da portie de muzica buna! Acum sunt pregatit sa ma ridic din fotoliul asta si sa ma lupt cu inca o seara de sunete stridente ale oamenilor care in sezonul estival nu dorm;). Pe data viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu