08.07.2012

Keep an "I" ON pt. 4or



 Caldura mare, mon cher ! Si am iesit cu totii pe asfaltul fierbinte, avizi dupa cultura si mestesuguri...sau inghetata si bere! Suntem atat de diferiti si alergam dezorientati intr-o mare de informatii si tentatii. Nu stii cine e Kurt Cobain? Nici Norah Jones? Hmmm...sa dam un refresh si sa stabilim un "common ground".

  Norah Jones - Happy Pills

Si incep cu Norah, care a lansat pe 1 mai cel de-al 5lea album de studio : "...Little Broken Hearts" , "cea mai dramatica si plina de satisfactii abatere din cariera sa"( American Songwriter ), debutand pe un onorabil loc 2 in Billboard 200. La noi nu s-a mai auzit Norah de la "Come away with me". Sa mai amintesc cele 9 Grammy-uri cu care a fost distinsa pana acum sau cele peste 40 de milioane de discuri vandute? Hmmm...

 


Amy Macdonald - Slow It Down

 In 2007 murmuram "This is the life" si o descopeream pe scotianca Amy. 5 ani mai tarziu ea isi lanseaza cel de-al 3-lea album intitulat "Life in a beautiful light" de pe care este extras ca lead single melodia "Slow it down". Aceasta a debutat pe locul 45 in The Official UK Singles saptamana trecuta.

 

  Knife Party - Bonfire

 Sarim de la fete cuminti cu voci calde la sunete stridente si doi australieni efervescenti. Au debutat in Space, Ibiza, vara trecuta si au colaborat cu Sweedish House Mafia pentru single-ul "Antidote". Cel de-al 2-lea EP lansat pe 3 iunie anul acesta poate fi cumparat de pe Beatport si iTunes. Trezirea,vecinilor!

 

  Poolside - Slow down

 Poolside este un duo din Los Angeles, al carui sound a fost caracterizat ca fiind un "Day Disco". Single-ul de debut, "Do You Believe", a fost primit pozitiv de catre colegii de breasla: Todd Terje, Dimitri From Paris, si The Magician si descris ca un "disco cu nuante pop, plin cu voci optimiste si acid retro synth-uri ", in timp ce NME il lauda ca o "decadenta extrem de lejera". "Take me home", al doilea single, a fost lansat in noiembrie 2011 si a fost folosit ca prima melodie pe compilatia "In Flight Entertainment", semnata Aeroplane. Poolside lucreaza in prezent la albumul lor de debut de pe care va face parte si "Slow down", o piesa buna de ascultat cand caldura e atat de mare incat nu ai alta optiune decat sa atarni lenes pe sezlong.

 

  Recloose feat. B. Slade - Feels Like Magic

  "Magic" este ultimul single al producatorului neo-zeelandez, stabilit in Detroit, ce a fost lansat de curand prin intermediul casei de discuri Rush Hour din Amsterdam. As putea spune ca vorbim despre un indie-house cu sunete de chitara ce se impletesc in structura curbata de clopotel ,iar B. Slade (cunoscut anterior ca Tonex, cantaret de gospel) da melodiei acel finisaj sticlos in timp ce vocea lui urca si coboara ca si cum s-ar afla intr-o continua stare de extaz.
 

 Published here.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu