08.07.2012

Keep an "I" ON pt. 2wo



Soare,iarba verde,baloane de sapun si sunete bune in ureche...w-endul asta am avut parte de un summer preview pe cinste! Mai noi, mai foarte noi si mai neauzite sau aparute cu ceva timp in urma dar nepromovate, cantecele cu care va propun sa va desfatati timpanele astazi s-au insirat la parada. Salve, sunt Andrei si aceasta este a 2-a editie a rubricii: "Keep an "I" ON".

  The K.D.M.S.(Kinky Dramas and Magic Stories)

 Sunt un grup international alcatuit dintr-un "electronic wunderkind" producator polonez(Max Skiba) si cantareata engleza Kathy Diamond. Numiti "The ’Indie disco answer to Adele" si "The key band of the New Disco scene” The KDMS combina in melodiile lor sound-ul muzicii electro-disco cu versuri istete si vocea soul a lui Kathy, oferind spre ascultare un dirty funk. Au concertat in Romania pe 12 mai intr-unul din cluburile bucurestene si sunt promovati in Europa de casa de discuri Gomma din Germania. Mai jos puteti asculta un preview al albumului lor de debut care suna absolut fabulos:
 


Delilah - Breathe

 La doar 22 de ani, Paloma Stoecker aka Delilah a fost comparata cu Alanis Morissette si il insoteste pe Prince in turneul sau australian. Albumul de debut "From the Roots up" va fi lansat pe 30 iulie 2012. Cantautoarea il descrie ca fiind influentat de muzica contemporana, cu genuri care oscileaza de la dub, dubstep, acoustic pana la drum & bass. Despre stilul muzical abordat spune ca este un pop melodic, intunecat si plin de suflet. "Go", "Love you so" si "Breathe" sunt single-urile promovate pana acum. Vocea atat de emotionala mi-a ridicat parul pe maini de indata ce am auzit primele note ale melodie:

 


Lupe Fiasco - Around my way(Freeom ain't free)

"Saracia e ca ciocolata si vanilia e privilegiul." "America - a bunch of nonsenses." Rapper, producator si entrepreneur, Lupe revine cu primul single de pe cel de-al 4-lea album, "Food & Liquor II: The Great American Rap Album", ce va fi lansat mai tarziu anul acesta. Melodia are la baza un sample din "They Reminisce Over You (T.R.O.Y.)" a celor de la Pete Rock & CL Smooth(1992) si a debutat saptamana trecuta pe locul 76 in Billboard Hot 100.

 

  fun. - Some nights 

Baietii de la "fun." lanseaza azi cel de-al 2-lea single ce poarta si numele celui de-al 2-lea album din cariera lor. Suna indie-pop si teatral Queen-ish rock precum tot albumul. Dupa succesul international atins cu "We are young" sunt curios sa vad in ce directe va merge acest cantec. Deocamdata se afla pe locul 11 in Noua Zeelanda si pe 17 in US Alternative Songs. Mai jos gasiti videoclipul pentru varianta intro a cantecului.

 

  Jessie Ware - 100%

 Ultima propunere de astazi vine din UK. Numele ei este Jessie Ware. Combinatia de imagine retro si spiritul muzical al lui Elizabeth Fraser aplicat pe beat-uri de pop si sophisti-pop pana la quiet storm (dang! nu stiam ca si furtuna linistita este un gen de muzica - semn de imbatranire) m-au facut sa ma indragostesc de ea de la prima ascultare. Ultimul single lansat, 100%, urca 52 de pozitii in UK Official Singles Chart, oprindu-se pe 61. Suna bine-bine si single-ul precedent "Running".

 

 Published here.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu