27.05.2009

Beatbox&Beardyman



Darren Foreman (n.14 mai 1982) este un beatboxer din Londra. Venit la Brighton in 2001 pentru a studia la Universitatea din Sussex, il vede pe Rahzel prestand live si astfel incepe sa practice beatbox-ul la un show improvizat in 2002. Si-a castigat porecla-Beardyman-deoarece la momentul respectiv avea barba.
A avut gig-uri si inregistrari cu Klum-Z-Tung si impreuna au prezentat "Get Lucky tv’s The Freestyle Show", in 2005. A mai colaborat cu Grooverider, Killa Kela, Marky, Groove Armada, Squarepusher, Jazzy Jeff si Andy C. In 2006 s-a luptat pentru a deveni Campion beatbox in UK, iar titlul pastrat si in 2007 l-a facut primul beatboxer care a castigat doua campionate consecutive din istoria Regatului. Beardyman foloseşte in actele sale umorul, la fel de des ca si beatboxul .

Impreuna cu JFB, a creat evenimentul fenomen in Anglia numit Battlejam - un show inovator bazat pe improvizatie in care DJ-ul infrunta MC-ul si publicul participa la spectacol. Show-ul lor imbina genurile Hip Hop, Breaks, Reggae, Ragga, Dancehall, Jazz, Funk si Drum‘n’Bass.

In septembrie 2008 Foreman a fost MC pentru Fatboy Slim's Big Beach Boutique 4 din Brighton.

Beardyman il citează pe Lyrebird ca o forma de inspiratie.

Artistul utilizează echipamente de DJ, cum ar fi Korg Kaoss Pad 3 pentru a-si schimba vocea.
( date din wikipedia http://en.wikipedia.org/wiki/BeardyMan )

Mai multe detalii pe pagina oficiala a lui BEARDYMAN .


Sambata, 30 mai,ora 21:00, La Hala de Muzica (Sos Mihai Bravu 475, Bucuresti) va avea loc un battle sesion unic BEARDYMAN / JFB / VASILE / TREMOUR. [ intrare 40 lei ]
Hala de Muzica este unul din cele mai noi cluburi din Bucuresti, cu o capacitate de peste 1800 de persoane, 30 de paturi si 70 de butoaie pe care sa-ti pui bautura si sa te simti bine. Atuurile acestui club sunt scena de 9/6 , un ecran HD de 7/4 si distractia garantata.

Salve !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu